Arsenal   Aston Villa  bournemouth.altimg Brigthon   Brentford.png   Burnley   Chelsea   Crystal Palace   Everton   Fulham   Liverpool   Luton Town   Manchester City   Manchester United   Newcastle   NottinghamForest   Sheffield U   Tottenham   West Ham    Wolverhampton

  ​

 

youll never walk alone 01.jpg for web small

Byens bedste selskabslokaler

”You’ll Never Walk Alone” eller blot ”Den engelske (pub)”, som den kaldes i folkemunde, er kendt af de fleste borgere i denne by og takket være dens unikke stemning og enestående øludvalg velsagtens også af mangfoldige rundt om i landet.

Men vi har faktisk mange andre strenge at spille på end blot at lange øl hen over baren. Ikke mindst vore hyggelige selskabslokaler i umiddelbar nærhed af pubben kommer som en overraskelse for de fleste. Slut med at sidde i personlighedsløse forsamlingssale eller rasende dyre restaurationslokaler! Vi har plads til selskaber i alle størrelser med masser af hygge, god mad fra eget køkken i alle afskygninger lige fra det helt traditionelle til det noget mere usædvanlige, samt en tiltalende, afslappet stemning, alt sammen til fornuftige jyske priser, hvor de fleste kan være med. 


portservice logo cmyk 

 


Portservice.dk er et erfarent og kvalitetsbevidst portfirma med løsninger inden for alle typer af porte, ramper, sluser og dørautomatik.

Firmaet leverer, monterer og servicerer til erhverv og private i Øst- Midt- og Sydjylland, samt på Fyn.

Skal du finde den optimale løsning til netop dit behov, så kan portservice.dk hjælpe dig. Der ydes altid professionel service med respons inden for 24 timer, hvad enten det er i Jylland eller på Fyn.

Portservice.dk arbejder med de bedste leverandører i branchen, og kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige produkter. Det sikrer, at du altid får den bedste løsning for netop dig og din virksomhed eller dit hjem.

Læs mere om Portservice.dk:

https://www.portservice.dk/

 


Vestj


 

Vestjysk Bank er Danmarks stærkeste lokalbank med fokus på nærværende, kompetent og personlig rådgivning.


Banken har 30 filialer i Jylland, deriblandt en filial på Haderslevvej 121 i Kolding med dygtige og kompetente rådgivere.

Vestjysk Bank rådgiver både privatkunder og erhvervskunder, og vi hjælper med alt fra boliglån og realkreditlån, til pension, investering og daglig økonomi. Vestjysk Bank har desuden et stort fokus på unge mennesker.

 


Læs mere om Vestjysk Bank i Kolding:

https://www.vestjyskbank.dk/alle-afdelinger/kolding

 DNA


KOLDING

Meget mere end en tøjbutik, fokus på den lokale service, bredt udvalg til både far og søn.

PVJ Ejendomme logo sort tekst rgb 72dpi 

Murermester P.V. Johansen har udlejet boliger og erhverv siden 1976, og har i dag lejemål i Kolding, Vamdrup og Haderslev.

Boligmassen består hovedsageligt af ejendomme der er gennem renoverede efter P.V. Johansens overtagelse. Dertil kommer nyere byggeri.

Boligerne der både består af fritliggende huse med have og lejligheder  har en god standard, hvoraf nogle har vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine installeret. Boliglejemålene overtages typisk nyistandsatte.

Erhvervslejemålene omfatter både kontor, lager og produktion og findes i praktisk talt alle størrelser og standarder i Kolding og Vamdrup og Andst, og kan efter aftale indrettes efter lejerens ønsker.

I dag kan PVJ Ejendomme således tilbyde en bred vifte af alle mulige former for  bolig og erhvervslejemål.


Om os - PVJ Ejendomme

 

   

Login Form  

   

Sponsore  

 youllneverwalkalone100
jjprojects
Vestj
portservice logo cmyk
PVJ Ejendomme logo sort tekst rgb 72dpi
3plogostics
DNA
 mtcgrafisk